Colors@Home Westerbeek: interieurspecialist voor een persoonlijk resultaat


Bij Colors@Home leveren wij alles voor uw interieur:
• behang
• verf
• pvc, vinyl, laminaat en tapijt
• gordijnen, raambekleding en andere raamdecoratie

Wie nog geen ideeën heeft over de inrichting van woning of bedrijfspand, nodigen wij uit om zich in onze winkel te laten inspireren. Wij gaan graag de uitdaging aan om met u op zoek te gaan naar wat bij u past. Wij adviseren u graag.


Schilderwerkzaamheden en interieur, een logische combinatie

We vinden de combinatie van schilderwerk en interieur logisch en vooral belangrijk om u zo volledig van dienst te kunnen zijn. Wij verzorgen uw binnen- en buitenschilderwerk, uw wandafwerking of stoffering. Ook kunnen wij u op weg helpen bij het zoeken naar een aannemer, installateur of keukenleverancier. Uit ons uitgebreide netwerk dragen wij de beste vakmensen aan.


Westerbeek, hét schildersbedrijf in Zuidwolde met meer dan 80 jaar ervaring in schilderwerkzaamheden. Met Colors@Home bovendien hét adres voor uw interieur.

Wij helpen u graag, vakkundig en met een persoonlijk resultaat.

 

Interieurspecialist Colors@Home Westerbeek


Als interieurspecialist staan wij voor persoonlijk resultaat. Wij inspireren en adviseren u graag bij de keuzes van uw:
• behang
• verf
• pvc, vinyl, laminaat en tapijt
• gordijnen, raambekleding en andere raamdecoratie

Met een uitgebreid assortiment en veel mogelijkheden voor maatwerk, vindt u met grote zekerheid iets dat bij u past. Niet alleen qua stijlen en materialen, maar ook qua prijsklassen kunt u alle kanten op. Dat is waar het ons om gaat: u een interieur bezorgen waarin u zich thuis voelt. Een interieur dat bij uw smaak en mogelijkheden past.


Onze producten

Wij werken met diverse leveranciers in gordijnen, raambekleding en andere raamdecoraties, in vloerafwerkingen - harde afwerkingen en tapijten - in behang en verfsoorten. Voor een impressie van onze interieurproducten kunt u onze pagina projecten bekijken. Ons hele assortiment laten we u graag in onze winkel zien.


Samenwerking advies en vakmanschap.

De samenwerking van Evelien met de schilder, behanger, glaszetter en de stoffeerder hebben wij alle vakmanschap in huis en nemen wij u al het werk uit handen. Ook als u liever zelf gaat klussen kunt u gebruik maken van advies aan huis.

Wij bieden u hiermee een individueel, creatief en onafhankelijk advies op maat in alle woonstijlen.

Wilt u advies aan huis of in de winkel? maak dan snel een afspraak en wij gaan graag met u in gesprek. 


Verschillende workshops

Wij geven workshops om u zelf actief en creatief aan de slag te laten gaan met uw interieur. U kunt er tips en adviezen opdoen voor buitenschilderwerk en over de toepassing van bijvoorbeeld kalk- en krijtverven. Wij kondigen deze workshops aan in de plaatselijke kranten en op onze Facebookpagina.


Acties

Wij hebben regelmatig Colors@Home acties, waarbij u veelal 20% korting ontvangt op behang, pvc, tapijt en gordijnen of andere raambekleding. Bekijk hiervoor onze flyer, berichten in de regionale kranten en houd onze Facebookpagina in de gaten.

Colors@Home staat zes dagen per week voor u klaar. Zowel overdag als vrijdag ’s avonds kunt in onze winkel terecht. Ook komen wij graag bij u thuis om u advies te geven. Maak hiervoor in de winkel of telefonisch een afspraak met ons.