Interieurspecialist Colors@Home Westerbeek


Als interieurspecialist staan wij voor persoonlijk resultaat. Wij inspireren en adviseren u graag bij de keuzes van uw:
• behang
• verf
• pvc, vinyl, laminaat en tapijt
• gordijnen, raambekleding en andere raamdecoratie

Met een uitgebreid assortiment en veel mogelijkheden voor maatwerk, vindt u met grote zekerheid iets dat bij u past. Niet alleen qua stijlen en materialen, maar ook qua prijsklassen kunt u alle kanten op. Dat is waar het ons om gaat: u een interieur bezorgen waarin u zich thuis voelt. Een interieur dat bij uw smaak en mogelijkheden past.


Onze producten

Wij werken met diverse leveranciers in gordijnen, raambekleding en andere raamdecoraties, in vloerafwerkingen - harde afwerkingen en tapijten - in behang en verfsoorten. Voor een impressie van onze interieurproducten kunt u onze pagina projecten bekijken. Ons hele assortiment laten we u graag in onze winkel zien.


Samenwerkingen met onze interieurspecialist

Met de samenwerking met onze interieurstylist, schilder, behanger, glaszetter en stoffeerder hebben wij alle vakmanschap in huis.

Onze eigen styliste en interieurontwerpster Marieke geeft professioneel, creatief en onafhankelijk advies op maat in alle woonstijlen. Zij heeft hiervoor een opleiding aan de Jan des Bouvrie Interior Design and Styling academie gevolgd.

Wij bieden 2 opties aan.
Pakket 1: Keuze voor een kleuradvies voor een of meerdere ruimtes in je huis. Je krijgt een kleuradvies over verf, behang, gordijnen en eventueel verlichting/accessoires.

Hiervoor krijg je 2 afspraken: 1. thuis of in de winkel / 2. presentatie thuis of in de winkel.

Hier worden geen kosten voor berekend.

Pakket 2: Keuze voor een compact advies. Je krijgt hierbij een interieuradvies over kleuren en de indeling van het meubilair, aangevuld met plattegrond.

Hiervoor krijg je 2 afspraken: 1. thuis of in de winkel / 2. presentatie thuis of in de winkel.

Voor dit advies wordt € 75,- in rekening gebracht.


Verschillende workshops

Wij geven workshops om u zelf actief en creatief aan de slag te laten gaan met uw interieur. U kunt er tips en adviezen opdoen voor buitenschilderwerk en over de toepassing van bijvoorbeeld kalk- en krijtverven. Wij kondigen deze workshops aan in de plaatselijke kranten en op onze Facebookpagina.


Acties

Wij hebben regelmatig Colors@Home acties, waarbij u veelal 20% korting ontvangt op behang, pvc, tapijt en gordijnen of andere raambekleding. Bekijk hiervoor onze flyer, berichten in de regionale kranten en houd onze Facebookpagina in de gaten.

Colors@Home staat zes dagen per week voor u klaar. Zowel overdag als vrijdag ’s avonds kunt in onze winkel terecht. Ook komen wij graag bij u thuis om u advies te geven. Maak hiervoor in de winkel of telefonisch een afspraak met ons.